Πέμπτη, 8 Μαΐου 2014

Δελτίο τύπου«Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΤΩΝ ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑΣ ΤΩΝ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ»

Βάσει τεκμηριωμένων καταγγελιών μελών του συνδέσμου συνταξιούχων στις αερομεταφορές, που αριθμεί πάνω από 10.000 μελή πανελλαδικά, υποψήφιοι δημοτικοί και περιφερικοί σύμβουλοι μνημονικών ψηφοδελτίων, χρησιμοποιούν το μητρώο μελών του συνδέσμου , ώστε να προσελκύσουν «εκλογική πελατεία». Επισημαίνουμε εδώ ότι πριν λίγες εβδομάδες, κατά την περίοδο αρχαιρεσιών του συλλόγου, η παράταξή μας ζήτησε επίσημα το μητρώο μελών, έτσι ώστε να αποστείλει το εκλογικό υλικό στα μέλη. Σύσσωμη η τότε ηγεσία που και σήμερα αποτελείτε από τα ίδια άτομα, αρνήθηκε να μας το κοινοποιήσει, επικαλούμενη προσωπικά δεδομένα!!
Δεν αποτελεί έκπληξη, η νοοτροπία και η συμπεριφορά του συνδικαλιστικού κατεστημένου ΠΑΣΚΕ ΔΑΚΕ της σημερινής ηγεσίας του συνδέσμου, που μεταλλάσσεται κατά το δοκούν και ανάλογα με τη συγκυρία, από ανεξάρτητη και ακομμάτιστη , σε μνημονικούς βραχίονες των πιο άθλιων μεθόδων παλαιοκομματισμού και πελατειακών αντιλήψεων.
Η ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΩΝ, καταγγλελλει για άλλη μια φορά την καθεστωτική αντίληψη και πρακτική που διέπει το ΔΣ του Συνδέσμου και καλεί τα μελή του Συνδέσμου, να αντισταθούν σε αυτές τις μεθοδεύσεις και να κρατήσουν ψηλά το κεφάλι. Η αξιοπρέπεια δεν εξαγοράζετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου