Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ Κ. ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟ

Κύριε Κατρούγκαλε Γ.
Κατ' αρχάς συγχωρέστε μας που σας προσφωνούμε χωρίς την ιδιότητα σας. 'Εχουμε ενα πρόβλημα κ. Κατρούγκαλε διότι είστε το ακριβώς αντίθετο από αυτό που προσδιορίζει η ιδιότητα σας. Είστε Υπουργός της ανεργίας και της κοινωνικής ανασφάλειας .
Πέρα από τα δεινά που μας έχετε επιφέρει εσείς και η κυβέρνηση σας, όπως και οι προηγούμενοι συνάδελφοι σας και οι μνημονιακές κυβερνήσεις, εσείς είχατε το θράσος να μας αποστείλετε και προσωπική επιστολή. Να μας πείτε τι κ. Κατρούγκαλε; Αυτά που η τσέπη μας και τα ενημερωτικά σημειώματα μας δείχνουν; ότι έχετε περικόψει τις συντάξεις μας πάνω από 50%; Ευχαριστούμε που το επιβεβαιώσατε κε Κατρούγκαλε.

Η επιστολή σας βρίθει αναλγησίας κε Κατρούγκαλε διότι δεν αντιλαμβάνεστε το πόνο, την αγωνία και την ανασφάλεια των συνταξιούχων και τους "παραμυθιάζετε" με ψεύτικες  υποσχέσεις για βελτίωση της θέσης τους. Σε ποια ακριβώς ζωή προβλέπετε αυτή τη βελτίωση κε Κατρούγκαλε με την πολιτική που φανατικά υπηρετείτε;

Δείχνετε δειλία κε Κατρούγκαλε διότι δεν είχατε το θάρρος να παρουσιάσετε στους συνταξιούχους το τρόπο που τους περικόψατε τις  συντάξεις. Προσφύγατε στο γνώριμο δρόμο της επικοινωνιακής μπουρδολογίας. Γιατί διαφορετικά θα έπρεπε να αναγνωρίσετε τη καταστροφή που έχετε επιφέρει, τόσο στο ασφαλιστικό σύστημα όσο και στους συνταξιούχους. Και εδώ έχουμε πολλά να σας πούμε γιαυτή τη καταστροφή και το μέλλον των συντάξεων που αποδεικνύονται από τα δικά σας στοιχεία του προϋπολογισμού. Αλλά εσείς τα ξέρετε καλύτερα από μας. Και γιαυτό δεν λέτε την αλήθεια. Γιατί αν το κάνατε θα αναγνωρίζατε την αυθαιρεσία και τη παρανομία απέναντι ακόμα και στο δικό σας νόμο που εμείς βέβαια απορρίπτουμε και καταγγέλλουμε συνολικά.

Δεν είναι τυχαία η χρονική στιγμή της επιστολής. Καταλάβατε ότι μετά το μεγάλο σοκ του Ιούλη του 2015, την απογοήτευση και την οργή του κόσμου, κάτι άρχισε να κινείται. Σας τρόμαξε κε Κατρούγκαλε το μέγεθος και το πάθος της τελευταίας συγκέντρωσης των συνταξιούχων. Γιαυτό και ψεκάσατε τους γέροντες κε Κατρούγκαλε. Γιατί παρόλη την ηλικία τους τους δεν λένε να το βάλλουν κάτω.

Αν εσείς κε Κατρούγκαλε δεν ζούσατε στο "κομμουνιστικό σας νιρβάνα" -τωρα τι σχέση μπορεί να έχετε εσείς με όλους αυτούς τους αγωνιστές που μάτωσαν και θυσιάστηκαν για τα δικαιώματα των εργαζόμενων και του λαού, είναι άλλη υπόθεση-τότε θα έπρεπε να έχετε παραιτηθεί.
Αλλά που τέτοια ευθιξία. Γιατί θα μας πείτε, δικιά μου είναι αυτή η πολιτική; Εγώ τη πολιτική της κυβέρνησης και των δανειστών υπηρετώ. Απλά είμαι λιγάκι πιο φανατικός από άλλους!!!!!

Εμείς όμως κε Κατρούγκαλε παρά την ηλικία μας δεν ξεχνάμε. Και δεν ξεχνάμε όλους αυτούς που μας φέρανε σε αυτή τη κατάσταση. Και θα μας βρείτε μπροστά σας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου