Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

Συγκέντρωση συνταξιούχων 15 Δεκέμβρη 2017

Η Ριζοσπαστική Παρέμβαση Συνταξιούχων Αερομεταφορών καλεί τους συνταξιούχους στη συγκέντρωση τη Παρασκευή 15 Δεκέμβρη 2017 και ώρα 17.00, στη πλατεία Συντάγματος, που διοργανώνεται από το συντονιστικό των συνταξιουχικών οργανώσεων.

Σημείο συνάντησης της Ριζοσπαστικής Παρέμβασης  στη συμβολή Όθωνος και Αμαλίας

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ Ε.Τ.Ε.Α.Ε.Π & ΕΦΚΑ (Π.Ο.Σ.Ε.Α.-ΕΤΕΑΕΠ & ΕΦΚΑ)                                                ΚΑΝΙΓΓΟΣ 9, 106 77 ΑΘΗΝΑ                                                                   ΤΗΛ:2103827379,  FAX : 2103808871    E-mail: info@passeat.gr

ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ ΟΙ ΠΟΛΥΘΡΟΝΕΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
Στις 15 Δεκέμβρη 2017 όλοι οι δρόμοι για τους συνταξιούχους της χώρας οδηγούν στη μεγάλη Πανελλαδική Συγκέντρωση που διοργανώνει η ΣΕΑ στο Σύνταγμα στις  5 μ.μ.      Είναι η απάντηση των συνταξιούχων στον αντιλαϊκό προϋπολογισμό του 2018 και στο νέο σφαγιασμό των κύριων και επικουρικών μας συντάξεων με την κατάργηση της προσωπικής διαφοράς που φέρνει ο Ν4387/2016 του Κατρούγκαλου. Είναι η απάντηση στην κυβέρνηση που με άλλοθι τα επιδόματα φτώχειας από τις σφαγιασμένες μας συντάξεις και τα αιματοβαμμένα πλεονάσματα, εγκαινιάζει νέες τακτικές προπαγάνδας για να κρύψει τις νέες θανατηφόρες περικοπές, την πλήρη κατάργηση του ΕΚΑΣ και των κοινωνικών επιδομάτων, την μείωση του αφορολόγητου στα 5.600 ευρώ.  
Διεκδικούμε ό,τι με τη βία μας έχουν αφαιρέσει. Οι συντάξεις μας, τα δικαιώματά μας στην κοινωνική ασφάλιση δεν είναι χάρισμα, δεν τα χρωστάμε σε κανένα δανειστή και θα τα διεκδικήσουμε μέχρι το τέλος.                                                                                                 
Καλούμε όλη την ελληνική κοινωνία, τους εργαζόμενους, τους άνεργους, μαζί με όλα τα κλαδικά συνταξιουχικά σωματεία, σε γενικό παλλαϊκό ξεσηκωμό, ενάντια στις κυβερνητικές επιλογές, ενάντια στις μνημονιακές δεσμεύσεις απαιτώντας :
-          Την άμεση καταβολή της 13ης σύνταξης και δωρεάν δημόσια υγεία για όλους.
-          Την άμεση καταβολή όλων των κύριων και επικουρικών συντάξεων που χρονίζουν.
-          Καταβολή των συντάξεων χηρείας με κατάργηση των διατάξεων του Ν4387/16.
-          Ανακεφαλαιοποίηση των ασφαλιστικών μας Ταμείων.
-          Να μας επιστραφούν έντοκα, αφορολόγητα και ακατάσχετα τα ποσά από τις παράνομες κρατήσεις μετά την έκδοση της υπ’ αρίθμ. 2287/2015 απόφασης της ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας με την οποία κρίθηκαν αντισυνταγματικές και παράνομες οι περικοπές των συντάξεών μας.
Μπορούμε να νικήσουμε και να ανατρέψουμε τις αντεργατικές τους πολιτικές, νικώντας τον φόβο, την αδιαφορία, τη θανατηφόρα λογική που καλλιεργούν σκόπιμα οι δυνάμεις του συστήματος, ότι δεν μπορεί να γίνει τίποτα, μπαίνοντας πιο μαζικά-μαχητικά στον αγώνα.
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΎΝΤΑΓΜΑ ΣΤΙΣ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΣΤΙΣ 5 μ.μ.
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                         Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΚΑΝΤΑΣ                        ΔΑΜΙΑΝΟΣ ΑΓΑΠΑΛΙΔΗΣ   

1 σχόλιο:

  1. Καλησπέρα αγαπητοί συνάνθρωποι , θα σας ονομάσω ΣΥΝΈΛΛΗΝΕΣ , όταν καταλάβετε και ΑΙΣΘΑΝΘΕΊΤΕ ΤΗΝ ΑΓΆΠΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΊΔΑ .
    Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πηγαίνετε κόντρα , σε κάθε τη που ανακοινώνει η Ελληνική Κυβέρνηση , αφού δεν νοήσατε σε ποιώ χρόνο βρίσκεστε < Θα σας αναφέρω ,ότι ζήτε στην εποχή που θα πρέπει να ζώσουμε τα ζωνάρια μας, για να αντέξουμε στην οικονομική καταστροφή που μας επέβαλαν , οι προηγούμενοι (τους γνωρίζετε --αλλά τους καλύπτετε --ΓΙΑΤΊ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΆ ??) Μην μου πείτε ότι δεν το έχετε καταλάβει ?????Δεν χρειαζόμαστε διαμαρτυρίες , χρειαζόμαστε ενότητα και αλληλεγγύη μεταξύ μας , πρέπει να ενωθούμε όλοι μαζί για να μην επιτρέψουμε να επαναληφθούν όλα όσα μας έχουν συμβεί από ΑΡΧΑΙΟΤΆΤΩΝ ΧΡΌΝΩΝ ...προτείνω να με καλέσετε στα γραφεία σας ( Εγώ επισκέφτηκα τα γραφεία σας επί της οδού ΚΑΝΙΓΓΟΣ 9 ,) για να βρω πραγματικό ΕΝΔΙΑΦΈΡΟΝ ΑΠΌ ΕΣΑΣ , ΣΤΗΝ ΘΈΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΈΧΕΤΕ ΠΡΟΣ ΕΠΊΛΥΣΗ ΤΟΥ ΘΈΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΈΝΟΥΣ --ΠΛΟΎΣΙΟΥΣ - ΦΤΩΧΟΎΣ- ΜΟΡΦΩΜΈΝΟΥΣ - ΑΜΌΡΦΩΤΟΥΣ . ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΎΜΕ ΑΥΤΉ ΦΟΡΆ ΘΑ ΓΊΝΕΙ ΤΟ ΘΑΎΜΑ - ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΔΕΝ ΘΑ ΧΆΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΌΝΟ ΣΑΣ , ΠΡΆΞΤΕ ΤΟ , ΠΕΡΙΜΈΝΩ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή