Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

Επιτυχία της ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ


Αρχαιρεσίες Σ.Σ.Ε.Α.Π.Α.Ε   
Μεγάλη επιτυχία της ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΩΝ στις αρχαιρεσίες του Συλλόγου Συνταξιούχων Αεροπορικών Επιχειρήσεων που διεξήχθησαν στις 28 & 29 Μάρτη 2018.
Μέσα σε κλίμα πόλωσης που επιδίωξαν οι δύο παραδοσιακές δυνάμεις [ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ] και τη λειτουργία των σκληρών μηχανισμών που είχαν δημιουργηθεί κατά τον ενεργό εργασιακό βίο και εξακολουθούν να υπάρχουν και σήμερα, η ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ αύξησε τις δυνάμεις της κατά 37% και κατέλαβε μία έδρα στο ΔΣ και 3 έδρες στο ΕΚΑ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

https://1drv.ms/w/s!At1VhBYGgHq_nXAzYgVNnO46u6AA


Η ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ εκφράζει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους τη στήριξαν με την ψήφο τους και την εμπιστεύτηκαν, αλλά και όσους συνάδελφους, άσχετα από την ψήφο τους εξέφρασαν την εκτίμηση στη προσπάθεια της ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ να συμβάλει με την δράσης της στην ανατροπή των πολιτικών που εξαθλιώνουν τους συνταξιούχους, για την προστασία των συντάξεων και του δημόσιου ασφαλιστικού μας συστήματος, στην προσπάθεια συντονισμού και ενότητας όλων των συνταξιουχικών οργανώσεων σε μια αγωνιστική προοπτική.

2 σχόλια:

  1. Αγαπητοί μου συνάνθρωποι και πρώην συνάδελφοι , αυτό που διάβασα είναι τα πιστεύω και τα πρεσβεύω μου . ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ να συμβάλει με την δράσης της στην ανατροπή των πολιτικών που εξαθλιώνουν τους συνταξιούχους, για την προστασία των συντάξεων και του δημόσιου ασφαλιστικού μας συστήματος, στην προσπάθεια συντονισμού και ενότητας όλων των συνταξιουχικών οργανώσεων σε μια αγωνιστική προοπτική.άδελφοι ,
    Σας ευχαριστώ από καρδιάς , αν πραγματικά ,τα πιστεύετε και θα τα πράξετε σύντομα .
    Θέλω να με καλέσετε για να σας αναλύσω ακριβώς τα πρεσβεύω και πιστεύω , για να μπορέσουμε όλοι μαζί να βρούμε την χρυσή γραμμή , για να απαλλαχτούμε από την ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΉ ΤΗΣ ΧΏΡΑΣ ΜΑΣ .
    ΑΝΑΜΈΝΩ ΤΟ ΚΆΛΕΣΜΆ ΣΑΣ , ΣΑΝ Ο ΤΥΦΛΌΣ ΤΟ ΦΏΣ ΤΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΊ ΤΟ ΌΝΕΙΡΌ ΜΟΥ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΊΞΕΙ ΠΡΟΣ ΑΠΌΚΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΑΜΈΝΗΣ ΑΞΙΟΠΡΈΠΕΙΆΣ ΜΑΣ .

      Διαγραφή