Τετάρτη, 23 Μαΐου 2018

Η ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ καλεί τους συνταξιούχους στη συγκέντρωση στις 25 Μάη και ώρα 10.00 στη πλατεία Εθνικής Αντίστασης [πρώην Κοντζιά]

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΤΕΑΕΠ & ΕΦΚΑ (ΠΟΣΕΑ-ΕΤΕΑΠ & ΕΦΚΑ)                        ΚΑΝΙΓΓΟΣ 9, 106 77 ΑΘΗΝΑ                                                                                               ΤΗΛ: 2103827379, 2104125882  FAX: 2103808871, 2104125108                             E-mail: info@passeat.gr 
ΜΑΗΣ 2018

Δηλώνουμε παρών και συνεχίζουμε τους αγώνες μας Ενωτικά και Μαζικά με νέα Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας την Παρασκευή 25 Μάη στην Πλατεία Εθν. Αντίστασης ώρα 10 π.μ.
Συναδέλφισες και Συνάδελφοι,
  Η κατάσταση στην Υγεία και στα Δημόσια Νοσοκομεία μέρα με την μέρα γίνεται απελπιστική. Εκατομμύρια συνταξιούχοι, παρά το ισόβιο χαράτσι υπέρ υγείας που μας επέβαλαν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και οι δανειστές, κινδυνεύουμε και μένουμε αβοήθητοι και ορισμένοι από εμάς πεθαίνουν από τις τραγικές ελλείψεις στα Δημόσια Νοσοκομεία.                                                                                                                            
 Είναι ντροπή κάθε χρόνο να πληρώνουμε από την τσέπη μας 4 δις ευρώ Εισφορά Υπέρ Υγείας και να βλέπουμε να κλείνουν νοσοκομεία, κλινικές και ιατρεία του ΙΚΑ.
 Είναι ντροπή να μετατρέπεται η δημόσια υγεία σε εμπόρευμα για τους κερδοσκόπους και τους εμπόρους του ανθρώπινου πόνου. Είναι ντροπή η περίθαλψη στους διαδρόμους, στα ράντζα και η πλήρης έλλειψη προσωπικού στα δημόσια νοσοκομεία.    
 
Για όλα αυτά η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων σας καλεί σε μαζική συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Παρασκευή 25 Μάη και ώρα 10 π.μ. στη Πλατεία Εθνικής Αντίστασης και πορεία στο Υπουργείο Υγείας για να απαιτήσουμε :
1. Δημόσιο δωρεάν καθολικό σύστημα υγείας.                                                                         2. Δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.                                                                                  3. Άμεση πρόσληψη γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού.                                                        4. Άνοιγμα νοσοκομείων, Κέντρων Υγείας και Ιατρείων του ΙΚΑ.                                             5. ΟΧΙ στην εμπορευματοποίηση της Υγείας.                                                                                 6. ΟΧΙ στις περικοπές.
ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΕΝΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΠΑΡΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 25 ΜΑΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ, ΤΗΝ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ.
Για την Διοίκηση
Ο Πρόεδρος                                        Ο Γεν. Γραμματέας
Αριστοτέλης Κάντας                           Δαμιανός Αγαπαλίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου