Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Γενικη Συνέλευση Συνταξιούχων Αερομεταφορών

Στις Μάρτη 2014 πραγματοποιήθηκε η Γ.Συνέλευση του Συνδέσμου Συνταξιούχων Ε.Α.Π.Α.ΕΗ Ριζοσπαστική Παρέμβαση είχε καταθέσει στις Μάρτη 2014, στο ΔΣτη παρακάτω επιστολή σε μια προσπάθεια να φέρουμε στο κέντρο της συζήτησης όχι μόνο το θέμα του απολογισμού δράσης του Συνδέσμου,που εκει ο καθένας κρίνει με τα δικά του προσωπικά κριτήρια,αλλά το τεράστιο θέμα της δημοκρατίας μέσα στούς μαζικούς φορείςόπως είναι και ο Σύνδεσμος.Ζητήματα που συνδέοντα στενά με την ανάγκη για την  μεγαλύτερη δυνατή ενότητα για την αντίσταση και ανατροπή αυτής της πρωτοφανούς αντεργατικής και αντικοινωνικής λαίλαπας που υπονομεύει την ίδια την προοπτική επιβίωσης μας:
      " Προς: Το ΔΣ του Σ.Σ. ΕΑΠΑΕ                                                                                                                                                                                                                                     04/03/2014
Συνάδελφοι,
Α)  Επανειλημμένα έχουμε θέσει στο ΔΣ την ανάγκη λήψης συγκεκριμένων πρωτοβουλιών για τον εκδημοκρατισμό της λειτουργίας του Συνδέσμου μας και τη δυνατότητα έκφρασης όλων των υπαρκτών δυνάμεών του μέσω της απλής αναλογικής. Έχοντας υπόψη τις διαδικασίες που απαιτούνται για την τροποποίηση του καταστατικού, αλλά και την ανάγκη λήψης άμεσων μέτρων, ζητάμε από το ΔΣ του Συνδέσμου, εν’ όψει της επικείμενης ΓΣ στις 5/3/14 τα εξής:
1. Να προτείνει προς την ΓΣ την λήψη απόφασης έναρξης της διαδικασίας τροποποίησης του καταστατικού με την πρόβλεψη για την απλή αναλογική.
2. Να προτείνει προς την ΓΣ την λήψη απόφασης μειωμένης σταυροδοσίας, μέχρι 4 σταυρούς, στις επικείμενες αρχαιρεσίες για την εκλογή του ΔΣ, καθώς και μειωμένη σταυροδοσία για την ανάδειξη των αντιπροσώπων στο ΕΚΑ, δυνατότητα που προβλέπεται και από το καταστατικό του Συνδέσμου.
Β)  Εν’ όψει των επερχόμενων εκλογών για την ανάδειξη νέου ΔΣ, σας ζητάμε να μας παραδοθεί σε ηλεκτρονική μορφή το πλήρες Μητρώο Μελών (με τηλέφωνα και διευθύνσεις) του Συνδέσμου μας.
Εκ μέρους  Πρωτοβουλίας Συνταξιούχων Αερομεταφορών

  • ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου