Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Δελτίο τύπου


                                                                                                               19 Μάρτη 2014                                        

Η αντιδημοκρατική και καθεστωτική συμπεριφορά του απερχόμενου ΔΣ του Συνδέσμου συνταξιούχων Αεροπορικών εταιρειών [Σ.Σ. Ε.Α.Π.Α.Ε] δέν έχει τέλος. Αφού χρησιμοποίησαν στη ΓΣ όλα τα επιχειρήματα των εργατοπατέρων της δεκαετίας του ΄60 και του ΄70 για να δικαιολογήσουν την άρνηση τους στην καθιέρωση της απλής αναλογικής, αφού αρνήθηκαν την επικοινωνία των υπόλοιπων υποψηφίων με τα μέλη αποκλείοντας τους από τη πρόσβαση στο μητρώο μελών, αφού εμφάνισαν τους εαυτούς τους σαν θεματοφύλακες των "προσωπικών δεδομένων" των μελών, δεν δίστασαν να χρησιμοποιήσουν αυτά τα "δεδομένα" για προσωπικό όφελος, ταχυδρομώντας στην επαρχία ψηφοδέλτια με  σταυροδοσία του απερχόμενου ΔΣ. Ειναι τόσος δε ο
σεβασμός τους στην "ανόθευτη και διαφανή" διαδικασία των εκλογών, ώστε εστειλαν τα δικά τους ψηφοδέλτια πριν ακόμα ταχυδρομηθούν οι επίσημοι φάκελλοι από την εφορευτική επιτροπή!!!!!!!
ΟΙ "ακομμάτιστοι και ανεξάρτητοι" παράγοντες ζήλεψαν την σύμπνοια της κυβερνητικής πλειοψηφίας και βρήκαν τον τρόπο να εκφράσουν και στον Σύνδεσμο την αγαστή συμπόρευση τους, χρησιμοποιώντας τον μηχανισμό του Συνδέσμου για την προσωπική τους στήριξη.
Η Ριζοσπαστική Παρέμβαση Συνταξιούχων Αερομεταφορών καταγγέλει την αντιδημοκρατική και καθεστωτική συμπεριφορά του απερχόμενου ΔΣ. Ζητά άμεσα την παράδοση του μητρώου του Συνδέσμου και κάθε διευκόλυνση   προκειμένου να εξασφαλιστεί η ισοτιμία μεταξύ των υποψηφίων.

                                     Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ
                 ΤΗΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ
                 ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΩΝ                         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου