Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ

Μια έδρα στο Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Σ. Ε.Α.Π.Α.Ε. εξασφάλισε η ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΩΝ, στις αρχαιρεσίες που διεξήχθησαν στις 5 και 6 Απρίλη.        `
Οι αρχαιρεσίες διεξήχθησαν για πρώτη φορά με το σύστημα της απλής αναλογικής που προβλέπεται από τον Ν.4331/15 που  προώθησε ο πρώην Αν. Υπουργός Δ. Στρατούλης και έδωσε τη δυνατότητα ισότιμης συμμετοχής  όλων των δυνάμεων στα συνταξιουχικά σωματεία.
Η ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ κατέφερε να κατακτήσει, για πρώτη φορά, μία έδρα και το σύνολο των συνεπών αντιμνημονιακών δυνάμεων να συγκεντρώσει ένα σημαντικό ποσοστό.
Η επιτυχία αυτή αποκτά μεγαλύτερες διαστάσεις από το γεγονός ότι επετεύχθει παρά τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετώπισαν οι δυνάμεις που δεν είχαν έκφραση στο προηγούμενο ΔΣ.
Δυσκολίες που προέρχονταν λόγω του αποκλεισμού τους από τη δυνατότητα επικοινωνίας με τους συναδέλφους, την επίθεση συκοφάντησης της απλής αναλογικής από τις δυνάμεις του παλιού συνδικαλιστικού κατεστημένου της ΟΑ που εκφραζόταν, και εκφράζεται κύρια από τη ΠΑΣΚΕ, τη λειτουργία σκληρών μηχανισμών που τώρα βρήκαν στήριξη, συμμετοχή και συμπαράσταση και από τις δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ μέσα από το ψηφοδέλτιο του ΕΝΙΑΙΟΥ.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλες τους συναδέλφους που εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους το ψηφοδέλτιο μας και όσους εργάστηκαν για την επιτυχία του.
Θέλουμε να δηλώσουμε την αποφασιστικότητα μας να πορευτούμε με βάση τις αρχές και τους στόχους της διακήρυξης μας για:
  • Ανατροπή της μνημονικής λαίλαπας που εξαθλιώνει τους συνταξιούχους
  • Για βιωσιμότητα των ασφαλιστικών ταμείων και αποκατάσταση των συντάξεων
  • Για εκδημοκρατισμό του Συνδέσμου
  • Για ανασυγκρότηση του συνταξιουχικού κινήματος
  • Για συνεργασία με όλες τις δυνάμεις που πιστεύουν σε κοινούς στόχους
  • Για να αναζωπυρωθεί το  ενδιαφέρον και η συμμετοχή των χιλιάδων συνάδελφων που βρίσκονται έξω ή μακριά από τον Σύνδεσμο.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ  των ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ για το ΔΣ

Ψήφησαν           1817
Έγκυρα              1772

ΕΝΙΑΙΟ                                                  1178   ψήφοι     6   έδρες
ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ                                        322          «        2            «
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ      152  ψήφοι       1  έδρα
ΕΣΚ                                                        120   ψήφοι      0  έδρες



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου