Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017

Πανελλαδική συγκέντρωση συνταξιούχων

Η ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΩΝ καλεί τους συναδέλφους στη Πανελλαδική συγκέντρωση συνταξιούχων την Πέμπτη 15 Ιούνη 2016 και ώρα 10.00 στη πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως [πρώην Κοτζιά].

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ                        ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ Ε.Τ.Ε.Α (Π.Ο.Σ.Ε.Α.-ΕΤΕΑ)                      ΚΑΝΙΓΓΟΣ 9, 106 77 ΑΘΗΝΑ                                                                   ΤΗΛ:2103827379,  FAX : 2103808871    E-mail: info@passeat.gr

ΠΑΝΑΤΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΣΤΙΣ15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017                                 ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ (ΠΡΩΗΝ ΠΛ. ΚΟΤΖΙΑ)            ΚΑΙ ΩΡΑ 10:00 π.μ.
Το  4ο μνημόνιο είναι ήδη νόμος του κράτους(ν. 4472/19.5.2017).   Με το μνημόνιο αυτό η εξαθλίωσή μας ολοκληρώνεται. Άλλα   5.5  δις. ευρώ αφαιρούνται  κάθε χρόνο από  τους συνταξιούχους και εργαζόμενους. Για να γίνουμε ανταγωνιστικοί κατά Σόιμπλε.  Για να πετύχουμε τα ματωμένα πλεονάσματα, 3.5%  κάθε χρόνο. Η κυβέρνηση αντί να καταργήσει τα μνημόνια  έφερε   και νέα, χωρίς κόκκινες γραμμές.  Για να εφαρμόσει  πιστά την πολιτική  Ε.Ε και ΔΝΤ.   Έκανε την επιλογή της, ακολουθώντας την πολιτική των προκάτοχων  κυβερνήσεων.  Τώρα πρέπει να κάνουν την επιλογή τους ακόμη και  οι συνταξιούχοι εκείνοι  που μέχρι τώρα διατηρούσαν κάποιες ελπίδες, διαφορετικά   είμαστε καταδικασμένοι σε αργό θάνατο.
 Η Ομοσπονδία μας μαζί με όλες τις συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις  θα αναλάβουν κάθε δυνατή  πρωτοβουλία που τους αναλογεί  για συντονισμό  του αγώνα  με σκοπό  την  ανατροπή  της πολιτικής που   έχει ρημάξει τη ζωή μας. Για να πάρουμε πίσω τα κλεμμένα. 
Η ΠΟΣΕΑ-ΕΤΕΑ  επιμένει για ενωτικούς   αγώνες  και για κινητοποιήσεις από δω και πέρα με στόχο  την ανατροπή της εφαρμοζόμενης  πολιτικής. Κανένας  δεν πρέπει να απέχει. ΌΛΟΙ στους  δρόμους.
Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2017, ώρα  10.00, πλατεία Εθνικής  Αντίστασης,  η ΠΟΣΕΑ-ΕΤΕΑ  συμμετέχει  στο πανελλαδικό  συλλαλητήριο των Συνταξιουχικών Οργανώσεων.   

Για την ΠΟΣΕΑ – ΕΤΕΑ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                   Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΝΤΑΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ               ΑΓΑΠΑΛΙΔΗΣ ΔΑΜΙΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου